Uygulama içinden silme
- BUSUKA uygulamasında hesabınıza giriş yapın.
- Menüden Hesabım bölümünü açın.
- Hesabımı Sil seçeneğine dokunun.
- Gösterilen uyarıyı okuyup kalıcı silme işlemini onaylayın.
Bu işlem geri alınamaz. Hesabınız ve BUSUKA içindeki hesabınıza bağlı veriler kalıcı olarak silinir.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Hesabınızda kullandığınız e-posta adresinden destek@busuka.com adresine “BUSUKA hesap silme talebi” konulu e-posta gönderin. Hesap güvenliği için kimliğinizi doğrulamamız gerekebilir.
Silinen veriler
Kimlik ve profil bilgileri, kullanıcı tercihleri, masraf ve tarih kayıtları, takip ayarları, dilekçeler, bildirim belirteçleri ve hesabınıza bağlı diğer uygulama kayıtları silinir. Yasal yükümlülük nedeniyle tutulması gereken sınırlı kayıtlar yalnızca zorunlu süre boyunca saklanabilir.
Abonelikler
Hesabın silinmesi App Store veya Google Play aboneliğini otomatik olarak iptal etmeyebilir. Aktif aboneliğinizi ilgili mağazanın Abonelikler bölümünden ayrıca yönetmeniz gerekir.